Kreiz Breizh Elites & Sandefjord GP

Då var höstsäsongen igång, första loppet var ett tre dagar långt etapplopp i Bretagne. Vi hann med att köra fyra etapper på dessa tre dagar och det var riktigt hårt! Trots nya kläder, helt ok form och en stor vilja att tävla så ville inte kroppen prestera, det kändes som jag endast kunde ge 85%... En infektion verkar vara grunden och jag har gått på en antibiotikakur som ska få mig tillbaka in i matchen.

På loppet hann jag vara med i några utbrytningar och bästa placeringen blev en ca 15-20e plats på 3e etappen, men jag kände mig riktigt svag på söndagen och klev av vid lagningszonen. Riktigt tråkigt att inte gå i mål, men det var nog rätt beslut. Jag startade med medicineringen direkt och min doktor har ordinerat en lång kur, men har lovat att jag endast ska känna av den de första dagarna.
Under veckan efter blev det en snabbtur till Norge för att köra Sandefjord GP, ett ”gateritt” med de norska proffsen på plats. Tyvärr öste regnet ner så gatorna var såphala (enligt den lokale vädergubben på hotellet så hade det inte regnat på hela sommaren…). Det var ändå ganska mycket folk och jag lyckades hålla mig på hjulen vilket var en prestation i sig!
Nästa tävling blir Tour de Pyrenees, jag hoppas att kroppen är okej och att jag kan göra något resultat!
 

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2010-08-01, 10:13
Uppdaterad 2010-08-01, 10:16

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.