Kvar på Gran Canaria

Hejsan!
Ligger i min säng här på Playa Feliz, jag är alltså fortfarande på Gran Canaria och har det skönt. Idag har varit en riktigt ”hård” dag som cyklist, uppstigning vid halv nio, molnen såg mörka ut. Och mycket riktigt så kom det en skur när vi kom ut ifrån frukostbuffen, så det blev en timme relax i sängen och när vi kollade ut nästa gång så var det strålande solsken igen. Vi flyttade relaxen ut i solen och blev sittande där ett tag, sedan började Tour of Quatar på TV så vi vred solstolarna mot tv’n och kollade på det innan vi själva hoppade upp i sadeln. Dagens planerade aktivitet var 1-2h rullning, vilket var precis lagom i 22-24grader och sol. Som traditionen säger så ska det ju fikas också, och man vill ju inte bryta traditioner… En efterlängtad kopp ”riktigt” kaffe på Burger King blev det (spanskt kaffe är ju annars sådär). Sedan tillbaks till hotellet och vidare till restaurangen för lite lunch bestående av pizza och nu är det lite siesta inför middagen. Och efter det blir det nog en film och kanske även lite snacks… Som ni hör så kan livet som cyklist vara ganska okej ibland!!!
Sen kanske jag bör tillägga att det faktiskt har blivit ganska mycket träning här, räknar med nästan 90 timmar innan vistelsen här är över…
Mina norska lagkompisar har åkt hem nu, men sällskap har jag ändå i form av min bror, herr Persson och herr Pedersen från Capinordic. Trevligt att hinna träffa dem också, vilket faktiskt inte brukar bli så mycket under säsongen.
På tisdag (10e) åker jag vidare till Benicasim på spanska östkusten för ytterligare 2 veckors läger med norrmännen. Då blir det även primiärtur med nya cykeln som är en Ridley Noah, den ser mycket snabb ut så det ska bli riktigt kul att se hur den är!
Adios!


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2009-02-05, 19:22
Uppdaterad 2009-02-05, 19:22

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.