Mr 100%?!

I helgen gjorde jag "comeback" i Sparebanken Vest Ridley och det kunde inte ha gått mycket bättre för laget, 2 vinster på 2 tävlingar. Lagets första två vinster denna säsong och de kommer i mina första lopp, slump?! Vi får se hur länge den statistiken fortsätter...
Första dagen var ett "rankingritt" vilket betyder en helt vanlig tävling (tror jag), och där var det Johan Fredrik Ziesler som attackerade ett par km innan mål och kunde defilera in i mål med 3 sekunder tillgodo.

 

Dag två var det dags för säsongen första norge cup och där gjorde Roy Hegreberg ingen besviken när han spurtslog sin utbrytarkollega, även de hade hela 3 sekunder till klungan. Båda dagarna körde vi bra som lag och hjälpte varandra fram till slutresultatet.

http://www.teamsparebankenvest.no/newsread/nyheter.aspx?nodeid=5114&docid=10525

 

För min del kändes det bättre än väntat, skillnaden mot i Östgötaloppet för två veckor sen är väldigt stor! Jag var ganska aktiv bägge dagarna och på cuploppet var jag länge i utbrytning. Snittwatten var båda dagarna nära 300 och första timmen i utbrytningen landade på 350w, så mitt mål för helgen att få två riktigt hårda pass avklarades med bravur. Vi får se vad mina ben säger om de två planerade hårda passen under veckan. Det verkar kunna bli två tuffa lopp i Ringerike kommande helg också, kuperad terräng och på pappret bättre motstånd, och dessutom blir jag antagligen ensam Sparebankencyklist då baggarna ska ha lite paus och Chris ska med landslaget till Italien.

 

Kör hårt!


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2011-05-02, 16:56
Uppdaterad 2011-05-02, 16:56

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.