Ny cykel!

Nu har jag fått min nya cykel och kunnat testa den några dagar, och den känns riktigt bra! Tidigare på lägret har jag kört min VeloVie från förra säsongen och det är en ganska snabb cykel, men Ridley’n känns ännu snabbare och styvare! Vi har fått den utrustad med Dura-Ace komponenter och Shimano RS-80 hjul, vilket verkar fungera fint. Noterbart är att hela laget klarat sig utan punktering på hela lägret, vilket inte var fallet på canaria där vi hade 6-7 punkor, på ett pass, som rekord! Bytet från Campagnolo har gått ganska lätt och det enda jag kommer att sakna är campa’s bromsar som faktiskt är lite bättre.
Jag på väg hemåt nu och det skall bli skönt att komma hem och ta det lugnt några dagar. Här nere har det blivit väldigt mycket timmar i sadeln, men även ganska bra kvalité så jag börjar bli ganska sliten. Vi har kört en hel del lagtempo och backintervaller, så vi kommer förhoppningsvis bra förberedda till första racet.
Jag har blivit förvarnad att det är snö hemma och dessutom några grader kallare än här nere… Det kanske t o m blir ett pass på skidor! I alla fall traditionsenlig korvgrillning framför tv’n i samband med vasaloppet, det var några år sedan jag var hemma till det.
Nej nu är det dags att checka in. Ska bli spännande att se om mina cyklar är hela när jag kommer fram, chansade på två cyklar i en bag…
 
Ha det så bra!

(Kläderna är från förra året, nya kommer snart...)« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2009-02-24, 10:50
Uppdaterad 2009-02-27, 14:50

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.