Nytt lag

Då var äntligen kontraktet inför nästa år signerat och officiellt. Mina nya arbetsgivare är Team Sparbanken Vest och härstammar från Norge, jag är riktigt nöjd med att hamna där och motivationen är därför på topp just nu! Jag känner att deras upplägg kommer att passa mig och jag tror laget framför allt är mer organiserat än i Italien. Enda negativa saken är väl att byta bort Italien ur träningssynpunkt… Men eftersom tävlingarna kommer att ske mestadels nere i Europa så blir det nog inte så mycket svenskt busväder ändå. Programmet vi har fått ser riktigt bra ut med mycket tävlingar där jag tror jag kan vara med att fightas. Första sammankomsten med laget är redan i december, då vi ska lära känna varandra och jag tror det blir aktiviteter utan cykeln. Sedan blir det julfirande på hemmaplan och planen är att åka söderöver i januari.

Jag är nu igång med vinterträningen ordentligt, än så länge känns det bra och jag har förbättrats mycket jämfört med samma tid ifjol. Tänkte ta och skriva om hur en standardvecka, nu på vintern, ser ut i nästa inlägg.

Förra veckan var det ju årets upplaga av cykel-dagarna, och det var ju som vanligt riktigt kul att träffa alla cyklister och folk runt omkring. Galan var väl lite seg som vanligt, jag får satsa på att ta ett pris nästa år för att liva upp det, men maten var ju bättre i år i alla fall (även fast den var kall)!

Nu ska jag plugga lite norskhistorier, så att jag kan visa vart skåpet ska stå redan från början…

Kram« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2008-11-26, 14:49
Uppdaterad 2008-11-26, 14:49

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.