Säsongen är tillslut över

Ange text

Då var säsongen 2008 avslutad och det känns bra att slippa sitta på sadeln ett par dagar… Avslutningen skedde i Firenze - Pistoia, som inte alls går mellan de städerna, vilket man kan tro, utan startar långt ifrån Firenze! Det var i alla fall ett tempolopp över 30km med en ganska hård 2km backe mitt på. Jag hade laddat på tempocykeln ett tag och hoppades på en okej placering, men jag öppnade lite väl optimistiskt och körde sönder mig själv innan jag hittat rytmen. Snittwatten slutade på 382 och det räckte inte långt, men får väl säga att jag bara var en minut efter världsmästaren Ballan så låter det lite bättre...
Direkt efter loppet åkte jag till flygplatsen och satte mig på planet hem, och det var riktigt skönt att komma hem till Sverige, senast jag var på svensk mark var första veckan i juli! Väl hemma har jag försökt fokusera på annat än cykel, men när man inte skrivit kontrakt ännu så blir det svårt att koppla av helt. Men jag har ett par bra alternativ och jag har i stort sett bestämt mig nu, och jag kommer nog att skriva på inom kort… Rapport kommer alltså på det snart.
Vi har ju dessutom avverkat Karlstad 2-dagars förra helgen och jag vill passa på att gratulera segraren Johan Landström, som gjorde en hård stöt direkt och sedan bara seglade iväg och tog alla spurter och ledartröjan!
 
Ciao


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2008-11-13, 20:18
Uppdaterad 2008-11-13, 20:18

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.