Till fastlandet...

 

Hola!
Nu befinner jag mig på flygplatsen i Barcelona, där jag väntar på att mina norska vänner skall anlända. Vi kommer att bo i Benicasim under de kommande två veckorna, vilket verkar fint men kanske lite kallt (jämfört med Canaria…). Under inflygningen såg jag en hel del toppar med snö på, så det blir nog inte kort-kort upp i bergen. Sista dagarna på ön var mestadels relax och ganska lite tid på cykeln, så nu är jag sugen på två riktigt hårda veckor innan det bär av hem till snön… Planerna från lagledningen är att hinna med ca 65h! Så det ska nog bli tillräckligt hårt för alla.
Vi hann med att testa det svenska fiket vid Maspalomas en dag vilket var trevligt fram till vi skulle betala, men vad gör man inte för lite svenskt bryggkaffe och en vaniljbulle…
 
Jag har ju glömt att berätta om årets första tävling också! Premiären skedde den 28/1, tävlingsform: GP. Banan var platt och knixig men som tur var torr… Innan start kunde man nästan ta på spänningen. Många var nervösa, vissa kaxiga och några sprang på toan ett otal gånger för att sista minuten lätta sig. För mig blev det en chockstart och förste man passerade mig redan efter 500m. Men sedan kom jag överens med utrustningen och kunde avancera ganska mycket. Tyvärr kände jag att tävlingen var lite väl kort med endast 9 varv på 1-kilometersbanan. Jag spurtade i alla fall in på en 4e plats, med drygt 60km/h i snitt vilket är godkänt. Segrare blev Krister Rake. Norrmännen sa innan att det var en landskamp, och om man ser det så måste ju Sverige ha vunnit eftersom jag hade 7 man bakom mig!
(Bilden neranför är tagen precis före start...)
 
Ciao« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2009-02-13, 23:34
Uppdaterad 2009-02-13, 23:34

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.