Träningsläger!?

Har nu varit i Italien drygt en vecka och fått riktigt fin träning. Vädret har varit mycket varierande men hela tiden hyfsad värme i alla fall. Har fått ihop en fin samling mil både uppför och på platten, och även lite trainer! Så inför kommande tävlingar tror jag att jag ska komma väl förberedd, och tävlingsmotivationen är tillbaks efter att jag tidigare känt mig lite ”mätt” på tävlingar.
Tävlingarna vi ska köra i USA är tre stycken endagarslopp som går i Philadelphia (jag har lagt länkar dit i min kalender). Första två är av kategori 1.1 men den tredje är 1.HC, vilket betyder högsta kategorin under Pro Tour. Så det skulle vara riktigt kul om man kan köra bra där. Loppet mäter drygt 250km och man ska uppför en riktigt brant backe varje varv, så det blir riktigt hårt!
Sedan åker vi till Kanada för ett 6-dagars etapplopp, Tour de Beauce. Det ska vara ganska hårt och de avgörande etapperna är antagligen nr 3 med en rejäl målbacke och etapp 4a som är ett tempolopp på 20km.
Sedan bär det av hemåt och uppladdningen inför SM startar! Vi får se om jag kan uppdatera något under tiden i USA, annars kommer det väl en text när jag återvänder.
Ha det bra!


« Visa alla nyheter
« Prenumerera
Publicerad 2008-05-30, 15:10
Uppdaterad 2008-05-30, 15:10

Michael

Snabbfakta
Namn: Michael Stevenson
Födelsedag: 1984 07 10
Födelsestad: Säffle (Karlstad)
E-mail: micke (a) stevenson.se
Längd: 187cm
Vikt: 72-74 kg
Maxpuls: 186
Vilopuls: ca 32-34

Team

Concordia Forsikring Riwal
We started up in 2009, and that makes us Denmark’s second oldest Continental Team.
Our goal for 2013 is to be among the three best cycle teams in Scandinavia. Läs mer


Site by Askås.